voor bedrijven

Zakelijk geschenkartikel  

Als je op zoek bent naar een premium gift voor je zakelijke relaties, dan zit je hier goed. Want From Farm to Fork in the Netherlands is een opvallend boek geschreven door Health Cuisine schrijver Nico Dingemans in samenwerking met 24 Nederlandse (sterren)chefs. Een culinaire reisgids en kookboek in één met (h)eerlijke Dutch Dishes uit álle 12 provincies en gezonde streekproducten van oer-Hollandse bodem: van Limburg tot de Wadden, en van Amsterdam tot Twente. Want we mogen trots zijn op de Nederlandse gastronomie.

Workshop: Bestel je (vanaf) 50 boeken voor je bedrijf, bijvoorbeeld voor je kerstpakket, dan geven wij een workshop Health Cuisine kado.

From Farm to Fork Diner: Organiseer je binnenkort een diner voor zakenrelaties of een personeelsfeest? Dan helpen we je graag met een Farm to Fork diner op maat in samenwerking met een van de 24 (sterren)chefs.

   

 

stuksprijzen excl. BTW | korting gebaseerd op winkelprijs van € 29,95 incl. 6% BTW
aanbieding geldig tot 31 december, 2017
Personaliseer het boek met uw eigen banderolle bedrukt met uw bedrijfslogo.
50% aanbetaling om uw bestelling te bevestigen, 50% restbetaling voor verzending van uw bestelling | Corporate Early Bird korting beperkt geldig | houd rekening met minimaal 5 werkdagen voor het bedrukken van gepersonaliseerde banderolle. Gratis levering vanaf 30 boeken.